Ποιοι είμαστε

Το ταξίδι μας στον χώρο του κομπολογιού ξεκίνησε το 1982 στο κέντρο της παλιάς πόλης των Χανίων, σε ένα Βενετσιάνικο οίκημα του 15ου αιώνα.

Το μεράκι και η αγάπη μας για το κομπολόι μας έκανε οδοιπόρους σε χώρες μακρινές, μελετητές της ιστορίας και της παράδοσης, της γεωλογίας και εν τέλει τεχνίτες.
Και όλα αυτά για να καταφέρουμε να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα:Nα δημιουργήσουμε μια συλλογή με τα σπανιότερα και αυθεντικότερα κομπολόγια του κόσμου, κομπολόγια τόσο παλιά που το καθένα έχει την δικιά του ιστορία.

Στην συλλογή μας μπορείτε να θαυμάσετε και να επιλέξετε μια ευρεία γκάμα κομπολογιών που περιλαμβάνει σπάνιες δημιουργίες από καχραμάν, κόκκινο αιγυπτιακό φατουράν, διάφανο φατουράν, μαστίχα και μαύρο κοράλι γιούσουρι.

Η συλλογή μας εμπλουτίζεται με κομπολόγια από κόκκαλο καμήλας, κέρατο (βουβαλιού, ταύρου ή τράγου), ξύλο εβένου και άλλα υλικά, από τα οποία μπορεί να δημιουργηθεί ένα κομπολόι, όπως κατά καιρούς ανακαλύπτουμε στις αναζητήσεις μας.

Από την πλούσια αυτή συλλογή μας δεν θα μπορούσαν να λείπουν κομπολόγια από ατόφιο βασιλικό κεχριμπάρι, κεχριμπάρι βαλτικής, συμπιεσμένο κεχριμπάρι ή προσμίξεις αυτού με άλλα υλικά.

Ανανεώνοντας συχνά την συλλογή μας, φροντίζουμε πάντα να σας προσφέρουμε μοντέρνα και φινετσάτα σχέδια.

Οποιαδήποτε κομπολόι της συλλογής μας κι αν επιλέξετε έχει φιλοτεχνηθεί από εμάς τους ιδίους στο εργαστήριο μας. Με ιδιαίτερη χαρά, μπορούμε να επιδιορθώσουμε και τα δικά σας κομπολόγια ή μπεγλέρια ή να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε καινούργια, αν θέλετε.

Εκτός από κομπολόγια, η συλλογή μας περιλαμβάνει μπρελόκ και γυναικεία κοσμήματα δημιουργημένα από κεχριμπάρι δεμένα με ασήμι 925 ή ακόμη και δημιουργίες δίχως ασήμι όπου το κεχριμπάρι διατηρείται στο φυσικό σχήμα του.

Στο πλαίσιο της διαρκούς εξέλιξής μας, δημιουργήσαμε ένα νέο κατάστημα στο κέντρο των Χανίων και επεκτεινόμαστε δυναμικά και στον χώρο του ανδρικού κοσμήματος (δείτε εδώ).